fredag den 7. december 2012

Jazzfest og god Jule-Karma i Kaffe & Kærlighed


Kultursamarbejdet Kulturalliancen mellem Frederikshavn og Hjørring kommuner har for Sæby Band i den grad båret frugt. Torsdag aften var virkelig endnu et eksempel herpå. Under overskriften Kaffe & Kærlighed spillede big bandet i Skolegade 4 i Hjørring en rigtig hyggelig julekoncert for 80 fremmødte, hovedsagligt besøgende fra studiemiljøet i Hjørring.

Sæby Big Band på scenen i Hjørring torsdag den 6. december 2012

Rammerne var idelle og hyggelige. Big Bandet spillede 2 sæt med start kl. 20.30. Kaffen var på kanden, pebernødder, kage og lys på bordene. Så der var i den grad lagt op til hygge...og Kærlighed ;-))

Orkestrets barytonsaxfonist Henrik Boll

Big Bandet var komplet og denne aften lød repertoiret på årets juleprogram med udelukkende egne solister. I pausen havde arrangøren Kaffe & Kærlighed arrangeret pakkespil, hvor der ved bordene blev raflet og stjålet pakker fra hinanden i vildskab. Der blev kylet med pakker og aftenens ivrigste pakketyv, orkestrets egen Ea Andersen, blev kåret og tildelt årets en mega pakke Twix chokolade.

Supersjov pakkeleg i pausen imellem orkestrets 2 julesæt

En helt igennem rar koncert med gejst og glæde og samtidig starten på juleferie for orkestret.

Trompetsolo af Jonas Kristensen i "O Christmas Tree"

Økonomiske puljemidler fra Kulturalliancen der bliver brugt til arrangementer som disse er altså godt set af de 2 kommuner. Orkestre som Sæby Big Band kommer rundt til mennesker vi ellers ikke vil nå, ser og oplever nye spillesteder, spreder musikken og interessen for samme samt når nye interessekredse. Godt set - og stor styrke for det nordjyske rytmiske musikliv.

Tak til alle jer fremmødte denne aften. Det var rigtig hyggeligt !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar