tirsdag den 4. december 2012

Soul og Jazz med Mike Andersen på Kappelborg

Der var højt til loftet og lys over Skagen da Sæby Big Band og Mike Andersen fik lov at underholde på Kulturhuset Kappelborg lørdag aften den 1. december. Mike A. strålede i hvert fald med sin glæde og herlige samspil med big bandet fra Sæby.

Kulturhuset Kappelborg lagde rum til glad musikalsk optræden af Mike Andersen med Big Band


Store sal på Kappelborg var godt fyldt med gæster fra nær og fjern. Og Kappelborg havde allieret sig med Foldens Hotel som leverandør af flot julebuffet før koncerten. Små hyggelige caféborde var dækket og stod klar til gæsterne fra kl. 19.00.

Kl. 20.00 gik orkestret på scenen og i 2 gode sæt stod det for strålende underholdning. Publikum var medlevende og kvitterede med fortjente klapsalver det på slutningen naturligvis udløste ekstranummer.

Amalie, Asbjørn, Anne i kor på Mike Andersens "More of You"

Repertoiret var stort set som koncerten i Det Musiske Hus dagen før >>. Flere solister fik et par kor ekstra og gøre godt med og en klar og glad dirigent Frank Sørensen, oplagte musikere og humørfyldte Mike Andersen var meget medvirkende til at gøre aftenen til en super aften på toppen af Danmark.


Orkestrets pianist Rasmus Sørensen på 15 år med en fabelagtig solo i "Oh Christmas Tree"

Konceptet er i orden.: At afholde mindst 2 flotte koncerter af den kaliber samt ligeledes komme rundt i landsdelen og benytte så flotte faciliteter som Kulturhuset Kappelborg til big band tradition som denne.

Sæby Big Band gentager gerne besøget med ny gæst til næste år, Hr. Illum ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar