lørdag den 30. juni 2012

Big Bandet deltog i Tysk Musik-festival for 5. gang

Weekenden 23. og 24. juni deltog Sæby Big Band i International Musikfestival i den tyske by Bad Bramstedt. Det var 5. gang orkestret deltog og denne gang deltog ikke mindre end 50 harmoniorkestre, kor, big bands, jazz band, klassiske ensembler, percussion ensembler og folkloregrupper i festivalen.

2 koncerter blev det til ved den 17.  Internationale Musikfestival i tyske Bad Bramstedt

Om musikfestivalens historie og baggrund se tidligere artikel Sæby Big Band gæster International Musikfestival i Tyskland for 5. gang. Orkestret fik denne gang mulighed for at spille 2 koncerter. En udendørs og meget velbesøgt solbeskinnet formiddagskoncert på "Musikmeile" med stort opstillet telt og glad publikum.

Veloplagt formiddags Jazz-publikum på Musikmeile midt i Bad Bramstedt By
Endvidere - og som sidst - en koncert ved big band aftenen i restauranten Kaisersaal. Et næsten overfyldt og meget varmt spillested men med meget intens feststemning, glade festivaldeltagere og meget veloplagt publikum. 

Hot koncert i overfyldt Kaisersaal. Fed stemning og højt humør;-)

Orkestret var til lejligheden suppleret med substitutter på 3 pladser: Tidligere trompetist i orkestret og nu en af Århus musikmiljøs hyppigt brugte unge jazz-trompetister, dygtige Jakob Sørensen. Vores tidligere guitarist Simon Hyldgaard havde heldigvis sagt ja til stand-in tjansen. Og tak også for det - det er virkelig altid en guitaroplevelse i særklasse. Endvidere en hulens rutineret tenorsaxofonist i Lars von Lilienskjold, som tidligere har deltaget i en USA turne med big bandet. 
Alt i alt en velbesat orkester.

Orkestrets rutinerede saxofonist Kasper Risgaard i herligt solospil

Turen til Bad Bramstedt gav ligeledes orkestret mulighed for at lade dets unge dygtige musikere vise deres værd og talent. Mikkel Kristensen som til dagligt deler keyboard med Rasmus Sørensen, spillede bas til begge jobs og leveredes særdeles gedigent arbejde hermed. Rasmus Sørensen spillede således begge hele koncerter keybord og gjorde det super godt. Endvidere var trompetist Dan Hejslet frontfigur som solist i enkelte fede numre, hvor han ligeledes gav publikum en god oplevelse. 14årige Simon Schou på basun var med for første gang og spillede en gedigen 3. basun. Motor og ung team i orkestret var som altid brødrene Elias på percussion og Bertil på trommer. Talentmassen i Sæby Big Band har det godt.

Super guitarist Simon Hyldgaard var med i Bad Bramstedt

Rasmus Sørensen leverede super flot arbejde som pianist

Mikkel Kristensen, leverede godt groovy arbejde i rytmegruppen
Glad dirigent for trompetist Dan Hejslets solo i "September"
Big Bandet kan takke organisatorerne BT Orchester Bad Bramstedt for flot musikfestival og håbe på invitation til den 18. musikfestival som finder sted i 2015.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar