lørdag den 9. juni 2012

Orkestrets slagtøjsfolk opdateres


Til udvikling af rytmefolkene og orkestrets percussion section har Sæby Big Band indkøbt nye slagtøjs-instrumenter. Sæby Big Bands midler fra Kulturalliancen - musiksamarbejdet mellem Hjørring og Frederikshavn kommuner, har gjort det muligt at investere i kvalitetsgrej til det regionale talentorkester.

Sæby Big Band har investeret i nyt percussion udstyr

For den musikalske udvikling i orkestret betyder det naturligvis at vi kan udvikle musikerne i flere discipliner. Men også at vi kan inddrage flere af orkestrets musikere til lejlighedsvis at gribe en triangel, en guiro, eller en koklokke ;-)

Endvidere udvikler det de unge musikere, der fremover skal arbejde med rytmisk musik og slagtøjsinstrumenter i deres eventuelle videre karriere indenfor musikkens verden.

For at orkestret forsat kan være fødekæde for eksempelvis Musikalsk Grundkursus, Universitet og Musikkonservatorium er det nødvendigt at være udrustet optimalt hvad angår instrumenter, således at færdigheder udvikles og udnyttes.

Kulturalliancen har hjulpet på vej !

Ved orkestrets samarbejde med sanger Helle Hansen ved Sæby Jazzfestival i Pinsen fik vores unge rytmegruppe rigtig mange rosende ord med på vejen. Bl.a. udtalte Helle Hansen at "hun har nydt dagene i Sæby med den nok yngste og ondeste (absolut positivt ment !!!) rytmegruppe man længe er faldet ikke bare over, men også i hak med -". Det er jo et fantastisk dejligt og rigtig godt skulderklap fra en af Danmarks top jazz-sangere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar