fredag den 27. december 2013

Julejazz - Kaffe og Kærlighed


Kultursamarbejdet Kulturalliancen mellem Frederikshavn og Hjørring kommuner har for Sæby Band i 3 år været afgørende for orkestrets udvikling og aktiviteter . Torsdag 12/12 var virkelig endnu et eksempel herpå. Under overskriften Kaffe & Kærlighed spillede big bandet i Skolegade 4 i Hjørring en rigtig hyggelig julekoncert for 75 fremmødte, hovedsagligt besøgende fra studiemiljøet i Hjørring.

Bigbandet og dirigent Frank Sørensen (Fotograf Gitte Sørensen)
Rammerne var idelle og hyggelige. Big Bandet spillede 2 sæt med start kl. 20.30. Kaffen var på kanden, pebernødder, kage og lys på bordene. Så der var i den grad lagt op til hygge...og Kærlighed ;-))Solist barytonsaxofonist Henrik Boll (Fotograf Gitte Sørensen)


Big Bandet var komplet og denne aften lød repertoiret på årets juleprogram med udelukkende egne solister. I pausen havde arrangøren Kaffe & Kærlighed arrangeret pakkespil, hvor der ved bordene blev raflet og stjålet pakker fra hinanden i vildskab.
Asbjørn Mogstad (Fotograf Gitte Sørensen)

Økonomiske puljemidler fra Kulturalliancen der bliver brugt til arrangementer som disse er altså godt set af de 2 kommuner. Orkestre som Sæby Big Band kommer rundt til mennesker vi ellers ikke vil nå, ser og oplever nye spillesteder, spreder musikken og interessen for samme samt når nye interessekredse. Godt set - og stor styrke for det nordjyske rytmiske musikliv.

Tak til alle jer fremmødte denne aften. Det var rigtig hyggeligt !
Ingen kommentarer:

Send en kommentar