fredag den 24. februar 2012

Orkestrets talentfulde trommeslager helt på Toppen !

Sæby Big Bands trommeslager Bertil Bille - en af Danmarks dygtigste trommeslagere under 18 år
Bertil i Chicago under tur som trommeslager i orkestret Sæbygarden sommeren 2011

Blandt big bandets andre dygtige unge talenter er Sæby Big Band så heldig at have en rigtig talentfuld ung trommeslager i 15-årige Bertil Bille. Og Bertil er nu blevet udtaget til finalen i en landsdækkende konkurrence for unge tromme-slagere under 18 år. Det er selvfølgelig ganske fantastisk flot.

Arrangøren af konkurrencen er pladeselskabet Copenhagen Records net-musikkanal Copenhagen Beta. Det er rockbandet Carpark Norths tromme-slager Morten Thorhauge der har udpeget de fem finalister i konkurrencen. Morten Thorhauge har udvalgt musikerne ud fra deres tekniske kvalifikationer og  personlige stil.

Til vinderen af tromme-konkurrencen står et trommesæt til en værdi af kr. 30.000 på højkant. Og endvidere følger undervisning af Morten Thorhauge.

Bertil er en Sæby-dreng der har trommet siden han var ganske lille. Han har fulgt undervisning ved Musikskolen i Sæby og Frederikshavn, primært ved tromme-slager Henrik Engqvist. Ligeledes er Bertil trommeslager i flere andre sammenhænge, bl.a. Sæbygarden, talentorkestret Dream Team og discobandet Lady, som lige har kvalificeret sig til semifinalen i årets nordjyske Band Battle på Skråen i Aalborg.

Sæby Big Band er som regionalt Talentorkester naturligvis ganske stolt og opfordrer naturligvis til at stemme på Bertil i denne konkurrence. 
Stem HER hvor Bertil spiller trommesolo til det heftige funky nummer "The Chicken". Konkurrencen slutter 5. marts. Vi ønsker vores trommeslager held og lykke!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar