onsdag den 19. oktober 2011

→ Kom til Jule Big Band koncert på Skagen Kulturhus Kappelborg !

Torsdag den 8. december er Sæby Big Band i bogstavligste forstand på toppen af Danmark. Skagen Kulturhus, det nyligt istandsatte Kappelborg, er rammen om en julekoncert med orkestret.

Big Bandets fire supersangere
Big Bandets sangere - her i selskab med sangerinde Sinne Eeg
Big Bandet som ikke siden Kronprinseparrets besøg har givet en koncert i Skagen, vil denne aften give den fuld big band gas på Danmarks nordligste kulturhus. Det bliver en hyggeligt julekoncert, som orkestret glæder sig meget til at spille for forhåbentlig mange jazzglade skagboer og alle andre gæster.
Allerede nu begynder Sæby Big Band så småt at opøve juleprogram til denne aften, men ligeledes til ugen efter hvor orkestret modtager sangerinden Cæcilie Norby som gæst til orkestrets traditionsrige julekoncert i et af Frederikshavn Kommunes andre store flotte kulturhuse Det Musiske Hus i Frederikshavn.
Programmet for koncerten på Kappelborg bliver en blandet jazzfornøjelse. 2 sæt vil vise noget af det repertoire Sæby Big Band går og arbejder med til dagligt. Således vil der være noget ikke-jule musik med numre som orkestret skal spille med Cæcilie Norby men også gode kendte juletemaer. Big Bandet stiller med 24 spilleglade musikere i fuld besætning samt bandets faste mandlig og kvindelig sanger.
Det er gavnligt for det nordjyske jazzmiljø, at Sæby Big Band som en slags talentfabrik og via støtte fra Kulturalliancen får mulighed for at give koncerter i Nordjylland.
Så glæd jer til funky Rudolph The Rednosed Reindeer, smukke ballader og god big band jazz. Vi håber at se jer til koncert på Kappelborg i Skagen torsdag 8. december 2011 kl. 19.30. Entréen er kun kr. 50,-.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar